Domov
  
  

Zgodovina

Podjetje Handte-Ost Zaščita okolja je bilo ustanovljeno l. 1991. Proizvodna dejavnost se v celoti odvija v Podružnici Krško, kjer je nekoč imela poslovno-proizvodne prostore »KOVINARSKA KRŠKO«. Nadaljujemo njeno več kot 50-letno tradicijo skupaj z dodatnimi programi.

Moderen proizvodni obrat na ca 5000m2 pokritih površinah je opremljen z najsodobnejšo tehnološko opremo, ki zajema sledeče naprave: laserska naprava LVD, CNC upogibni stroj, CNC škarje, CNC prebijalni stroj, plazma, CNC varilni aparati, stroj za izdelavo prirobnic ter ostalo spremljajočo tehnologijo za kvalitetno izdelavo lastnih proizvodov. Manipulacija materiala ter izdelkov se izvaja z več sodobnimi mostnimi žerjavi 20t in 10t.

V podjetju je zaposlenih ca 50 delavcev, v okviru izvajanja proizvodnih storitev ter akvizicije pa sodelujemo tudi z ostalimi podjetji. Izoblikovano imamo lastno razvojno – konstrukcijsko ekipo, kjer se projektna dokumentacija izvaja na osnovi 3D modeliranja po načelu sočasnega razvoja. Zaposlene odlikuje strokovno usposobljen in izobražen kader z izkušnjami. Izoblikovano imamo lastno montažno ekipo z vso potrebno opremo ter zagotovljen servis.